Sluit
Sluit
Contacteer ons

Stuur ons een bericht

Hartelijk dank
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Sluit
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

PaxFamilia wordt Abbove

door
deur
par
Stefanie Sleutelmeulen
op
op
le
15.6.2022
PaxFamilia wordt Abbove

Het bedrijf achter het platform voor vermogensplanning PaxFamilia ® bereidt zich voor om zijn oplossing te verspreiden naar andere bankinstellingen naast BNP Paribas Fortis onder het nieuwe label "Abbove ®". 

Al drie jaar lang ontwikkelt het onlangs hernoemde bedrijf Abbove het platform voor vermogensplanning “PaxFamilia” voor de bank BNP Paribas Fortis. Nu maakt het zich klaar om de oplossing ook te verspreiden naar andere banken in België en het buitenland. 

Vanaf de tweede helft van dit jaar zullen alle bankinstellingen gebruik kunnen maken van de technologie onder de nieuwe naam “Abbove” om hun klanten innoverende diensten in vermogensbeheer te kunnen aanbieden. Op haar beurt zal BNP Paribas Fortis blijven samenwerken met Abbove om de gebruikservaring van haar klanten te verrijken via het PaxFamilia-platform.

Abbove, een gevestigde technologie en een opkomende Belgische leider in het Europese WealthTech-landschap:

 Het platform voor vermogensplanning Abbove wordt vandaag niet alleen gebruikt door BNP Paribas Fortis, maar ook door meer dan 70 niet-bancaire instellingen zoals family offices, accountants en vermogensplanners in België, Frankrijk en Luxemburg. Via die organisaties gebruiken en verspreiden meer dan 900 adviseurs het platform aan 25.000 families.

 Ook talrijke internationale erkenningen bevestigen het succes van het platform zoals de Wealthbriefing Awards (Beste aanbieder van technologieoplossingen voor klantencommunicatie) en de WealthTech100 (100 beste WealthTech-oplossingen ter wereld). De Belgische onderneming behoort zo tot de groep van de meest toonaangevende WealthTech-bedrijven van Europa.

Door op "Alle cookies accepteren" te klikken , gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.