Sluit
Sluit
Contacteer ons

Stuur ons een bericht

Hartelijk dank
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Sluit
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

PaxFamilia voor tweede keer WealthTech100-finalist

door
deur
par
Stefanie Sleutelmeulen
op
op
le
20.4.2022
PaxFamilia voor tweede keer WealthTech100-finalist

Voor het tweede jaar op rij prijkt PaxFamilia in de WealthTech100-lijst van FinTech Global.

Deze prestigieuze lijst erkent de aanbieders van de 100 meest innovatieve technologische oplossingen die private banks, financiële adviseurs en beleggingsmaatschappijen in staat stellen de uitdagingen en kansen van de digitale transformatie aan te pakken.

Een panel van analisten en experts selecteerden de 100 meest innovatieve WealthTech-bedrijven, waaronder PaxFamilia, uit een lijst van maar liefst 1.200 bedrijven. Volgens FinTech Global werden de finalisten gekozen “voor hun innovatieve gebruik van technologie om een belangrijk probleem in de sector op te lossen of om efficiëntie te verhogen in de investeringsketen.”

PaxFamilia CEO Guillaume Desclée is erg trots op de erkenning van het bedrijf in de lijst:

"Voor het tweede jaar op rij opgenomen worden in de WealthTech100-lijst is een enorme bevestiging van al het werk dat we tot nu toe hebben verricht om PaxFamilia te maken tot wat het nu is: een technologie die financiële instellingen helpt hoogwaardige en holistische vermogensdiensten te ontwikkelen voor een groot aantal private banking klanten. We zijn dankbaar dat we dit label opnieuw mogen ontvangen en extra gemotiveerd om deze weg verder te zetten.”

Lees de volledige publicatie van PaxFamilia in de WealthTech100 Summary via deze link.

Door op "Alle cookies accepteren" te klikken , gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.