Sluit
Sluit
Contacteer ons

Stuur ons een bericht

Hartelijk dank
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Sluit
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

PaxFamilia geselecteerd voor demo op FinovateEurope

door
deur
par
Stefanie Sleutelmeulen
op
op
le
1.3.2022
PaxFamilia geselecteerd voor demo op FinovateEurope

Brussel, 1 maart. PaxFamilia werd samen met 50 andere Europese fintech-oplossingen geselecteerd om een live demo te geven van haar vermogensbeheerplatform op de FinovateEurope-conferentie op 22 maart.

Tijdens de conferentie, die plaatsvindt in Londen, worden de meest geavanceerde technologieën voor de bank- en financiële sector voorgesteld aan meer dan 1.000 vooraanstaande deelnemers uit de hele wereld.

Met meer dan 70 keynote sprekers, 50 productdemo's en 1.000 deelnemende besluitvormers, luidt FinovateEurope een terugkeer in naar fysieke evenementen. Terwijl afgevaardigden van bedrijven en andere deelnemers face-to-face kunnen netwerken, zal de conferentie ook virtueel toegankelijk zijn. Zo kunnen professionals van over de hele wereld kennismaken met de meest geavanceerde fintech-oplossingen van Europa, waaronder ook PaxFamilia. Na een grondige selectieprocedure werd de onderneming geselecteerd om haar technologie voor vermogensbeheer op podium te presenteren op 22 maart om 14.50 uur.

De FinovateEurope-conferentie wil deelnemers de inzichten bieden die ze nodig hebben om voorop te blijven lopen in de digitale versnelling die de financiële sector momenteel doormaakt en om hun diensten te blijven innoveren. Guillaume Desclée, CEO en demospreker op de conferentie voor PaxFamilia, identificeert zich volledig met deze missie:

"De vermogensbeheersector staat momenteel voor tal van uitdagingen die financiële adviseurs dwingen om de manier waarop ze werken, samenwerken, hun gegevens beheren en hun klanten bedienen te veranderen. PaxFamilia is een end-to-end platform voor vermogensbeheer dat het hele ecosysteem van vermogenstools en -gegevens met elkaar verbindt. Concreet helpt onze technologie adviseurs om de vermogensgegevens van hun klanten te verzamelen en op zo'n manier te organiseren dat ze betekenisvol worden voor hun klanten en inzichten bieden voor henzelf om hun advies en diensten op te baseren. Met PaxFamilia kunnen adviseurs met andere woorden nieuwe manieren ontwikkelen om hun klanten holistisch advies te verlenen."

Wat de deelname aan de FinovateEurope-conferentie betreft, vervolgt Guillaume:

"We zijn bijzonder enthousiast om onze technologie te presenteren op een conferentie als FinovateEurope. Niet alleen omdat die volledig aansluit bij onze missie om de manier te moderniseren waarop mensen hun vermogen beheren en interageren met hun adviseurs, maar ook omdat we geloven dat onze oplossing een echte toegevoegde waarde kan zijn voor een groot deel van de deelnemers."


Over PaxFamilia‍

PaxFamilia is een "Software as a Service" (SaaS)-platform voor vermogensbeheer ontworpen voor financiële adviseurs en hun cliënten. De oplossing werd ontwikkeld in 2018 door Guillaume Desclée, Gaëtane Meurant en Guillaume de Monie en wordt momenteel door meer dan 900 adviseurs in Europa verspreid over 23.000 families wereldwijd. PaxFamilia verbindt het hele vermogensbeheerecosysteem en helpt financiële instellingen om hun klantgegevens beter te beheren en te exploiteren. Daardoor kunnen adviseurs niet alleen holistisch advies ontwikkelen op een totaal nieuwe manier, maar ook hun klanten perfect opvolgen tijdens hun volledige levenscyclus.

Vind hier meer informatie over PaxFamilia.


Over Finovate

Finovate, een dochteronderneming van Informa Connect, is een onderzoeks- en evenementenorganisatie die zich richt op innovatie in financiële en bancaire technologie. Het team organiseert de Finovate-conferentiereeks en is auteur van de populaire Finovate-blog. Finovate is de enige conferentieserie die er uitsluitend op gericht is om de beste en meest innovatieve financiële en bancaire technologieën te presenteren. Finovate-conferenties trekken consequent een groot, high-impact publiek van senior financiële en bancaire executives, venture capitalists, pers, industrie-analisten, bloggers, regelgevers en ondernemers aan.

Vind hier meer informatie over Finovate.

Door op "Alle cookies accepteren" te klikken , gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.