Sluit
Sluit
Contacteer ons

Stuur ons een bericht

Hartelijk dank
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Sluit
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Abbove bekroond tot '"Beste Outsourcingoplossing voor Wealth Technology" in Europa.

door
deur
par
Guillaume Desclée
op
op
le
30.3.2023
Abbove bekroond tot '"Beste Outsourcingoplossing voor Wealth Technology" in Europa.

Londen, 20 maart 2023. Abbove, het innovatieve vermogensbeheerplatform, schittert als winnaar van de 'Best Wealth Technology Outsourcing Solution' bij de prestigieuze WealthBriefing European Awards 2023. Deze onderscheiding valt samen met de symbolische mijlpaal van 1.000 vermogensadviseurs die het platform inzetten om maar liefst 30.000 families te helpen hun vermogensdoelstellingen te realiseren.

De WealthBriefing Awards zijn ontworpen om toonaangevende organisaties, onderverdeeld per specialiteit en geografie, te erkennen die volgens een onafhankelijke jury het laatste jaar uitblonken in innovatie en uitmuntendheid.

De Belgische wealth-tech zet haar zegetocht voort, met inmiddels meer dan 1.000 adviseurs van private banken en family offices door heel Europa die de technologie omarmen om de holistische vermogensbenadering centraal te stellen in hun klantrelaties.

Banken zoals BNP Paribas Fortis, Quintet Group en Deutsche Bank in België vertrouwen op Abbove om de manier waarop ze de vermogensgegevens van hun klanten beheren, verzamelen en benutten te optimaliseren en om hen hoogwaardige en duurzame financiële ondersteuning te bieden.

Guillaume Desclée, CEO van Abbove, reageert enthousiast op dit succes:‍:

“Het is een eer om deze prijs te ontvangen. De afgelopen vijf jaar hebben we een effectieve wealth technology ontwikkeld waarmee financiële instellingen hun klanten op een digitale en efficiënte manier kunnen bedienen. Met deze aanpak willen we de aard van de relatie tussen de klant en zijn adviseur veranderen, zodat ze beter kunnen samenwerken en samen het familievermogen kunnen inzetten als krachtige motor voor groei en ontwikkeling.”  

 

Lees het volledige interview met de CEO hier

Voor vragen aan de media kunnen journalisten contact opnemen met:

Guillaume Desclee, contact@abbove.com, +32 2 669 71 71

Over Abbove

Abbove (voorheen PaxFamilia) is een samenwerkingsplatform voor vermogensbeheer dat financiële adviseurs, hun klanten, vermogensgegevens en technologie op één plaats samenbrengt. Zijn technologie treedt in en digitaliseert het vermogensbeheerproces op drie niveaus: het begrijpen van de algemene vermogenscontext van de klant, het aanreiken van tools om de klant op het juiste moment de juiste oplossing of het juiste advies te bieden, en het voortdurend opvolgen van de klant als onderdeel van een langdurige, diepgewortelde relatie.

Door op "Alle cookies accepteren" te klikken , gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.