Sluit
Sluit
Contacteer ons

Stuur ons een bericht

Hartelijk dank
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Sluit
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

“Dankzij PaxFamilia begrijp ik door en door hoe mijn vermogen in elkaar zit.”

par
door
deur
Stefanie Sleutelmeulen
le
op
op
27 april 2021

Hubert van de Werve is vader van vijf en al meer dan dertig jaar zaakvoerder van zijn eigen allround bedrijf. In 2017 hoorde hij voor het eerst over PaxFamilia, dat op dat ogenblik slechts een idee was van founders Guillaume Desclée en Guillaume de Monie. Hubert besloot het initiatief te steunen en werd zo met zijn vrouw Bernadette één van de 120 founding families.

Maandenlang deelden Hubert en Bernadette hun ervaringen en zorgen rond hun vermogensbeheer en gaven ze feedback op de eerste versies van het platform. Zo zetten zo PaxFamilia mee op de kaart. Drie jaar later is Hubert een fervente gebruiker van het platform. Wat hij er zo geweldig aan vindt?

“PaxFamilia gaf mij voor het eerst een totaalbeeld van mijn vermogen en spoorde mij aan om na te denken over mijn erfenis. Maar de grootste sterkte is dat het een neutraal en onafhankelijk platform is waar je makkelijk en snel je vermogensgegevens op kan bekijken en documenten op kan bewaren. En dat waar en wanneer je maar wil, alleen of met een financiële adviseur of notaris."

aldus Hubert.

Je hele vermogen inventariseren en eenvoudig opspoorbaar maken

Voor Hubert was PaxFamilia niet zomaar een nieuwe manier van vermogensbeheer, het was het begin ervan. Nooit eerder was hij zich bewust van de totale waarde van zijn vermogen. Daar bracht PaxFamilia via een uitgebreid dashboard en duidelijke vermogensinventaris verandering in. Bovendien spoorde het platform hem ook aan om stil te staan bij zijn erfenis.

“Ik kreeg niet alleen een idee van hoe mijn vermogen ervoor stond, maar werd ook aangespoord om na te denken over de toekomst. Dankzij PaxFamilia krijg je, onder andere, diepe inzichten in de waarde en kosten van je erfenis en kom je te weten hoe je die het best organiseert. Daardoor kan je acties tegen elkaar afwegen en op voorhand al een aantal handelingen stellen.”

Werken op je eigen ritme én met een veilig gevoel

Hoe vaak Hubert inlogt op PaxFamilia hangt sterk af van zijn noden van het moment en kan variëren van één keer per jaar tot meermaals per week.

“Het belangrijke is dat als ik iets wil nakijken of aanpassen, ik snel en eenvoudig kan inloggen en dat is het geval. Je kan volledig werken op je eigen ritme, zowel bij de opstart van je account als achteraf."

De voorbije drie jaar evolueerde PaxFamilia sterk en ontwikkelingen volgden elkaar snel op. “Vooral de digitale documentenkluis, het dashboard en het vermogensoverzicht zijn bijzonder nuttige toevoegingen”, vertelt Hubert, die de hele evolutie vanop de eerste rij meemaakte.

“PaxFamilia is zeker een aanrader. Al van in het begin had ik vertrouwen in het bedrijf en in de veiligheid van mijn gegevens. Het feit dat grote banken zoals BNP Paribas vandaag datzelfde vertrouwen tonen, is het beste bewijs van de kracht van deze software.”
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken , gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.