Sluit
Sluit
Contacteer ons

Stuur ons een bericht

Hartelijk dank
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Sluit
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

PaxFamilia wint Wealthbriefing European Award voor Klantencommunicatie

door
deur
par
Stefanie Sleutelmeulen
op
op
le
31.3.2022
PaxFamilia wint Wealthbriefing European Award voor Klantencommunicatie

‍Brussel, 31 maart 2022. Na begin maart als finalist te worden genoemd, ontving PaxFamilia gisteren de Wealthbriefing European Award voor “beste Klantencommunicatie”.

Daarmee sluit het bedrijf aan bij de kopgroep van internationale ondernemingen actief in vermogensbeheer.

Op woensdagavond 30 maart vond de awardshow van de Tenth Annual Wealthbriefing European Awards plaats in Londen. De awards, die de beste organisaties van Europa erkennen op het vlak van vermogensbeheer, worden uitgereikt na een streng juryproces aan ondernemingen in de sector die het afgelopen jaar blijk gaven van “innovatie en uitmuntendheid”. 

PaxFamilia had de eer om tijdens het evenement genoemd te worden als winnaar in de categorie Klantencommunicatie. Volgens de juryleden was het feit dat “PaxFamilia een platform is dat families verbindt met adviseurs én hun familieleden” een doorslaggevend element in de beslissing. “Die capaciteit is bijzonder innovatief en heel goed uitgevoerd.”

Guillaume Desclée, CEO en medeoprichter van PaxFamilia, was aanwezig tijdens het galadiner en nam de award dankbaar in ontvangst.

“Het is een eer om als winnaar genoemd te worden in de Wealthbriefing European Awards, en in het bijzonder in de categorie Klantencommunicatie. Al sinds het begin van PaxFamilia is het verbeteren van de communicatie tussen adviseurs en hun cliënten een van onze belangrijkste aandachtspunten. Goed advies verlenen in vermogensbeheer is enkel mogelijk als adviseurs, hun klanten én de familieleden van die laatsten zich goed verhouden, transparant communiceren en elkaar ten volle vertrouwen.”

Over PaxFamilia

PaxFamilia is een "Software as a Service" (SaaS)-platform voor vermogensbeheer ontworpen voor financiële adviseurs en hun klanten. De oplossing werd ontwikkeld in 2018 door Guillaume Desclée, Gaëtane Meurant en Guillaume de Monie en wordt momenteel door meer dan 900 adviseurs in Europa verspreid over 23.000 families wereldwijd. 

PaxFamilia verbindt het hele vermogensbeheerecosysteem en helpt financiële instellingen om hun klantgegevens beter te beheren en te exploiteren. Daardoor kunnen adviseurs niet alleen holistische vermogensdiensten aanbieden op een totaal nieuwe manier, maar ook een groot aantal klanten levenslang advies verlenen.

 

Over ClearView Financial Media Ltd ("ClearView")

ClearView Financial Media werd in 2004 opgericht door Chief Executive Stephen Harris met als doel om kwaliteitsvolle 'need to know'-informatie te verschaffen aan kritische particuliere klanten. ClearView publiceert de WealthBriefing-nieuwskanalen, onderzoeksrapporten en nieuwsbrieven, terwijl het ook wereldwijde thought-leadership events en een awardsprogramma runt.

Door op "Alle cookies accepteren" te klikken , gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.