Sluit
Sluit
Contacteer ons

Stuur ons een bericht

Hartelijk dank
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Sluit
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

PaxFamilia finalist in de Wealthbriefing European Awards

door
deur
par
Stefanie Sleutelmeulen
op
op
le
21.2.2022
PaxFamilia finalist in de Wealthbriefing European Awards

Het WealthTech-bedrijf PaxFamilia is één van de internationale ondernemingen die als finalist werden genoemd in de WealthBriefing European Awards.

PaxFamilia is uitgeroepen tot finalist in de categorie 'Client Communications' bij de tiende jaarlijkse WealthBriefing European Awards 2022.

 De prijzen zijn bedoeld om de beste organisaties van Europa te erkennen, gegroepeerd per specialisme en geografie, die volgens de vooraanstaande en onafhankelijke juryleden het afgelopen jaar blijk gaven van ‘innovatie en uitmuntendheid’. De competitie in elk van de categorieën is groot en elke deelnemer moet een streng proces doorlopen alvorens de jury een definitieve winnaar selecteert. Het is dat proces dat de WealthBriefing Awards zo waardevol maakt voor de winnaars. 

De WealthBriefing European Awards maken deel uit van een wereldwijd programma van WealthBriefing en haar zusterpublicaties WealthBriefingAsia en Family Wealth Report, die alle belangrijke centra voor vermogensbeheer in de wereld omvatten.

Deelnemers over de hele wereld erkennen dat het bijzonder belangrijk is in deze uitdagende tijden om prijzen te winnen. Het stelt klanten gerust over de betrouwbaarheid en duurzaamheid van het bedrijfsmodel en de operationaliteit van de winnaar.

Als reactie op deze eerste overwinning zei Guillaume Desclée, CEO van PaxFamilia:

“Het is een eer om als waardige finalist te worden beschouwd in de categorie “Klantencommunicatie” door de jury van de WealthBriefing European Awards. Al sinds het begin van PaxFamilia leggen we er ons op toe om de communicatie te verbeteren tussen adviseurs en hun cliënten. Zo willen we hun onderlinge relatie versterken en de adviseurs helpen om hun klanten zo goed mogelijk bij te staan in alle aspecten van vermogensbeheer. Het is dan ook een belangrijke erkenning voor ons om finalist te zijn in deze categorie”

De CEO van ClearView Financial Media en uitgever van WealthBriefing, Stephen Harris, was de eerste om alle finalisten te feliciteren:

"De organisaties en personen die succesvol waren in deze awards zijn stuk voor stuk waardige finalisten en ik wil hen en iedereen die zoveel werk heeft gestoken in elke inzending van harte feliciteren.

De prijzen werden onafhankelijk en deskundig beoordeeld, uitsluitend op basis van de inzendingen van de deelnemers en hun antwoorden op een aantal specifieke vragen waarin ze de nadruk legden op de ervaring van de klant en niet enkel op kwantitatieve prestatiestatistieken. Dat is een uniek en, naar mijn mening, belangrijk kenmerk. Deze awards zijn een erkenning voor de allerbeste bedrijven in vermogensbeheer in Europa. Daarbij waren 'onafhankelijkheid', 'integriteit' en 'inzicht' de sleutelwoorden van het beoordelingsproces, zodat de awards een weerspiegeling zijn van uitmuntendheid in Europees vermogensbeheer.”   


Over ClearView Financial Media Ltd ("ClearView")

ClearView Financial Media werd in 2004 opgericht door Chief Executive Stephen Harris met als doel om kwaliteitsvolle 'need to know'-informatie te verschaffen aan kritische particuliere klanten. ClearView publiceert de WealthBriefing-nieuwskanalen, onderzoeksrapporten en nieuwsbrieven, terwijl het ook wereldwijde thought-leadership events en een awardsprogramma runt.

Door op "Alle cookies accepteren" te klikken , gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.