Sluit
Sluit
Contacteer ons

Stuur ons een bericht

Hartelijk dank
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Sluit
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Abbove sluit een nieuw private banking-partnerschap met Deutsche Bank België

door
deur
par
Stefanie Sleutelmeulen
op
op
le
14.7.2022
Abbove sluit een nieuw private banking-partnerschap met Deutsche Bank België

Deutsche Bank kiest voor de technologie van Abbove om haar klanten innovatieve diensten in vermogensbeheer te bieden.

Amper een maand geleden maakte Abbove bekend dat het zijn vermogensbeheerplatform beschikbaar zou stellen voor banken in heel Europa. Vandaag kondigt de Belgische WealthTech zijn partnerschap met Deutsche Bank België aan. Vanaf juli 2022 zullen de private bankers van Deutsche Bank in België het platform van Abbove in gebruik nemen om hun klanten een uitgebreide reeks vermogensbeheerdiensten aan te bieden.

 De vermogensbeheertechnologie van Abbove wordt steeds meer gebruikt in de private banking-sector. Dit jaar sloot het bedrijf officieel een nieuw private banking-partnerschap, dit keer met Deutsche Bank België, die de technologie zal gebruiken als basis om haar activiteiten in private banking en wealth management uit te breiden en te versterken.

Olivier Delfosse, CEO van Deutsche Bank in België legt uit:

“Deutsche Bank wil haar positie voor private banking-cliënten versterken door op een relevante en complete manier in te spelen op hun behoeften. Met dit partnerschap zorgen we ervoor dat onze estate planning-experts en cliënten toegang krijgen tot wat misschien wel het beste vermogensbeheerplatform van het land is, bovenop de globale CIO-expertise van Deutsche Bank.”

Vanaf nu zullen de private banking-klanten van Deutsche Bank België dan ook gebruik kunnen maken van de functies van het vermogensbeheerplatform van Abbove. Zo kunnen ze al hun documenten verzamelen in een digitale kluis, een gestructureerde inventaris aanleggen van hun bezittingen en schenkingen, een organigram opstellen van hun familievermogen, de evolutie van hun vermogen in de tijd simuleren en een schatting maken van hun successierechten met behulp van hun Estate Planner.

 Voor Abbove is deze samenwerking met Deutsche Bank België een nieuwe mijlpaal in 2022. Eerder dit jaar veranderde het bedrijf al haar naam en ontving het belangrijke internationale erkenningen zoals een Wealthbriefing Award voor de beste WealthTech-aanbieder in klantencommunicatie en een vermelding in de WealthTech100-lijst als één van de 100 beste WealthTech-bedrijven ter wereld.

 Guillaume Desclée, CEO van Abbove voegt toe:

“Met het partnerschap met Deutsche Bank, zet Abbove een grote stap voorwaarts in zijn private banking-strategie. We zijn erg tevreden om te zien hoe onze technologie private bankers kan helpen om hun vermogensbeheerdiensten op te schalen en te professionaliseren om hun klanten nog beter bij te staan."

Over Abbove: Abbove SA is een Belgische WealthTech die een collaboratief platform voor vermogensplanning ontwikkelt voor financiële adviseurs en de families die ze begeleiden. De technologie helpt financiële instellingen om hun diensten in vermogensbeheer te digitaliseren door interne processen vlotter te maken en de klantenervaring van de families die ze bijstaan te verbeteren. Het platform wordt momenteel gebruikt door 900 adviseurs die het beschikbaar stellen aan meer dan 25.000 families in Europa.Voor meer informatie kunt u hier onze volledige perskit bekijken.

Door op "Alle cookies accepteren" te klikken , gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.